Jag får in bokrelaterat…

Yes, så sant som det är sagt… Jag får in lite bokrelaterat i min historia som snart nått 10 000-strecket, och med det tänkte jag pausa för dagen och tillåta mig att säcka ihop lite vid TV:n ikväll. Jag har nämnt en bokhylla, ett stadsbibliotek och även tre specifika böcker och en receptbok… Jane Eyre, Svindlande höjder och Brott och straff. Systrarna Brontë och Dostojevskij med andra ord… Och Sju sorters kakor.

Jag lovar att det säkert kommer mer.

Svindlande höjder vill jag verkligen försöka läsa ut inom det närmsta. Jag vill så gärna påbörja Underfors som i princip skriker: ”Läs mig! Mig, mig, mig!” Jag kan inte med att pausa också Svindlande höjder, nu när Lyckan är en sällsam fågel ligger och väntar på fortsatt läsning.

4 reaktioner på ”Jag får in bokrelaterat…

  1. Sofia i Bokmilaskogen skriver:

    Geez, vad du är produktiv! 🙂 Hoppas att du kan återhämta lite krafter i tv-soffan nu!
    Ah, jag älskar systrarna Brontë förresten! 🙂 Fast jag stör mig på Heathcliff och Catherine av en massa orsaker, men det är det som gör boken intressant. Jag gillar även bokens lite ”ruskiga” stämning, vilket passar nu på hösten.

    • ielinashylla skriver:

      Heathcliff och Catherine, ja! Man kan ju bli galen! (; Snart är det bara hundra sidor kvar! (: Funderar på att försöka vakna med lite frukost och läsning. Denna lördagsmorgon… (:

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s