Lucka 22: Bonniers kokbok

Bonniers kokbok är visserligen ganska stor och tung, men innehåller också ganska mycket bra… Bakom lucka 22 hittar vi ett enkelt recept som också är lite juligt.

Ris à la malta

Perfekt efterrätt om man har risgrynsgröt över.

TILL 4 PERSONER:
1 1/2 dl vispgrädde
3 dl kall risgrynsgröt
2-3 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
3 mandariner

1. Vispa grädden och blanda den med gröt, florsocker och vaniljsocker.
2. Skala och skär mandarinerna i bitar. Blanda allt.” (sid. 105).

Huvudredaktörer är Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson.

Annonser

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s