Har någon sett mitt bokmärke?

Älskade Melvin... Jag brukar ju skämta om att katterna fungerar som bra bokmärken. De återfinns alltid i bokuppslag och mina katter fullkomligt älskar att breda ut sig efter bästa förmåga över skrivbordet! Det är ju dessutom kompenserande att dessa bokmärken faktiskt kan kurra, kommunicera och att de är riktigt gosiga…

Men nu har lillen i min familj varit borta i över en vecka. Nu börjar paniken komma på riktigt. Jag vill inte tänka tanken att han kan vara borta för alltid.

Det är klart att jag hoppas att mitt älskade bokmärke, min älskade katt, kamrat, familjemedlem och Tuvas kattbror kommer hem igen. Han är verkligen saknad. Det är otroligt hur mycket tomhet jag känt i sju dygns tid…

Fortfarande hoppas jag att han lever, bara är inlåst, har blivit skrämd och gått vilse, att någon tagit hand om honom och att han snart får chansen att dyka ner i en uppslagen bok här hemma eller får krypa ner tillsammans med mig och kattsyrran i sängen när det är lässtund innan läggdags!

14 reaktioner på ”Har någon sett mitt bokmärke?

 1. Lingonhjärta skriver:

  Åh!! Hoppas han kommer hem snart. Hade en katt som var borta en gång i två veckor. Han hade rymt med grannkatten och de kom tillbaka och luktade fisk. Hoppas din kisse är på samma slags busiga äventyr.

 2. Monika skriver:

  Usch, jag vet precis. En gång hade jag en katt som var borta i två-tre månader och en dag kom han bara hempromenerande som om ingenting hade hänt. Hoppas din kommer tillbaka snart.

 3. bokstävlarna skriver:

  Men åh, har han fortfarande inte hittat hem? 😦 Jag håller alla tummar för att han är välbehållen och kommer hem till dig snart igen, jag vet hur hjärteslitande det är att vara orolig kattmamma när ens katt är ute på vift.

  • ielinashylla skriver:

   Nix. Inte har han hittat hem. Men jag har letat som en galning den lilla lediga tiden jag haft i plugghektiska tider! Han verkar inte vara kvar på området vi bor på, så jag hoppas att han tagits om hand eller gått vilse och att någon bara kan hitta honom! Han är ju chipmärkt… I alla fall… Så om någon har hittat honom och kollar det, så står jag som ägare. Min lille plutt!

 4. Sofia i Bokmilaskogen skriver:

  Usch, vad tråkigt! Men ge inte upp hoppet. Mina katter har också varit ute på äventyr genom åren. En gång var ena katten (den som bäst gillade att ge sig ut på luffen) borta i ett år. Jag trodde att han var död, men en dag kom han tillbaka som ingenting. Hoppas verkligen att din misse kommer tillbaka snart i alla fall! Jag håller alla tummar.

  • ielinashylla skriver:

   Hoppas att han kommer hem. Gärna förr såklart… Mamma hade en katt som kom hem efter något halvår när hon var barn. De hade precis skaffat en ny kisse med samma teckning och samma namn… Men Tuva trivs lika bra som ensamkatt, så vi har tid att vänta på Melvin i fall han skulle dyka upp senare också… Håll gärna tummarna!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s