Utmaningsmässigt.

Och utmaningsmässigt kan man säga att jag klarade ut en utmaning i sin helhet den här månaden och fortfarande är med i leken i den andra.

Med Tre sekunder kunde jag pricka av min tredje prisbelönta utmaning och med det har jag klarat Bokmärkts Prisbelönta utmaning. Månadens utmaningsbok stod absolut för den tyngsta och i slutändan den sämsta. Jag kan inta förstå hur den kunnat innehålla så krångliga och direkt felaktiva meningar på sina ställen, och ett insmuget felperspektiv.

De andra två utmaningsböckerna som var prisbelönta höjer jag däremot – Nattfåk av Johan Theorin och Himlen är en plats på jorden av Åke Edwardson.

Jag är även med i Dantes Biblioteks nordiska utmaning, där jag den här månaden läste Gretelise Holms Ministermordet. Jag fegade på ett sätt den här månaden och läste en författare jag redan är bekant med, även om det var ett återseende på en paus sedan min gymnasietid. Men jag kände att efter den färöiska författaren, så behövde jag något att kanske gilla. Och det kan jag ju också säga nu i efterhand och med facit i hand med Tre sekunder-läsningen, att det nog var helt rätt beslut! Ingen tvekan om den saken.

Gretelise Holm är fortfarande bra och rättfram i sitt språk.

5 reaktioner på ”Utmaningsmässigt.

  1. Västmanländskan skriver:

    Hade fått tips om Gretelise Holm inför denna månads utmaning, men hann bara förbi Pocketshop och där fanns den inte. Jag dammade av en gammal bok från min hylla istället, men får nog hitta en av den där författaren någon gång.

    • ielinashylla skriver:

      Jag tycker att Gretelise Holm är bra. Gillar nog mest böckerna i början dock… Hon skriver väldigt rättframt och inte deckaraktigt på det klassiska sättet.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s