Måndagsenkät på en tisdag …

Saras måndagsenkät, besvaras istället denna tisdag.

 

Just nu …

… nöjesläser jag: Eld av Sara, och Mats då förstås …

 … nyttoläser jag: än det ena och det andra pluggrelaterade. Imorgon har vi ett examinationsmoment som utgår från ett similerat utvecklingssamtal, så jag ska bland annat förbereda detta genom att nyttoläsa autentiska underlag för ”eleven” jag kommer samtala med imorgon …

… är jag exalterad över: att det snart är sommar på riktigt och jag känner mig exalterad över att vara anmäld till nästa års Göteborgsvarv.

… är jag stolt över: att jag alltid får livet att gå ihop sig även när det känns som om det är mycket. Jag har lärt mig prioritera och balansera upp måsten, med glädjeämnen.

… är jag nervös för: att det endast är något enstaka bredvidgångstillfälle på sommarjobbet nu, sedan ska jag klara mig så pass att jag kan jobba då vi är exakt så många i personalen som det är meningen att vi ska vara.

… längtar jag efter: att kunna sätta mig ute i solen och slippa tänka på några måsten …

… planerar jag: det sista i alla kurser innan sommaren äntligen får göra sig fullkomligt gällande – hemtentamen, examinationer, seminarier, diskussionsforum och reflektionsuppgift – sedan är det sommar på riktigt.

 

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s