Tack, Fiktiviteter!

Jag tackar än en gång Helena på Fiktiviteter, för ett oerhört trevligt och lyckat initiativ med Who-helgen (jag har länkat till sammanfattningen)!

Jag följde med spänning Whedon-helgen för något år sedan även om jag inte hade något att bidra med själv just då. Precis som helgen då blev lyckad, tycker jag att det blev riktigt lyckat även den här gången. Och jag kunde vara med och bidra i år med ett inlägg angående kära Doctor Who – innehållande doktorn som är älskad i hans många skepnader.

Fastän vi inte visste vad den andra hade skrivit tycker jag att blandningen på inläggen har varit mycket bra.  Jag känner också att de upprepningar som kan återfinnas är värda upprepning. Det finns bland annat exempel på Who-avsnitt som återkommer både en eller två gånger i olika bidrag tillägnad Who och helgen – väl värda att nämnas både en, två och tre gånger just för att de avsnitten är så bra och briljanta som de framstår!

Nu när säsong 5 och 6 snart står i filmhyllan, blir det snart dags att antingen:

1. Kolla om serien med min älskade Matt Smith som elfte doktorn, eller:
2. Försöka sälja in serien hos syster, mamma eller kompis.

Och ja – Matt Smith är min favorit i rollen som doktorn, men Tennant har charmat mig en del han också. Och detta märks då spår från Tennant faktiskt kan anas i mitt inlägg och bidrag till Who-helgen.

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s