En önskad trio klappar…

temajul[1]Jag såg att Lyran hoppat på en ny tematrio i Nobelprisanda, medan jag först nu får för mig att svara på vilka tre böcker jag inte skulle ha det minsta emot att få i julklapp, då förra tematrion rörde önskelistan.

Faktum är att min farmor ringde i torsdags och frågade om jag önskade mig en fysisk bok, i och med att hon tycker att vi barnbarn är ganska tråkiga som oftast önskar pengar. Vi pratade ett tag och kom efter lite om och men fram till att farmor behövde en titel och författare som hon hade lätt för att komma ihåg. Med tanke på att jag har alla Liza Marklunds böcker, förutom den senaste, blev Du gamla, du fria den bok jag gav på förslag. Nu får vi se om jag får den som klapp eller inte på julafton.

 

Annars önskar jag mig just nu:

1.

Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar. Första delen lockar så mycket, och jag har registrerat att jag vill läsa den, står i kö på biblioteket och håller tummarna att jag får den nu i december (jag vet inte exakt hur många som står före mig i kön).

2.

En obestämd ungdomsroman…  Och då tänker jag mig en författare jag inte ännu läst någonting av. Christin Ljungqvist, Emmy Abrahamson eller Coco Moodysson kanske?

3.

En obestämd skräckroman… Och precis som på andra önskelistetipset, så skulle jag inte ha något emot att introduceras för en författare jag ännu inte läst någonting av. Det skulle kanske vara Mikael Strömberg eller Mia Ajvide?

 

Boktips är för övrigt alltid välkomna!

2 reaktioner på ”En önskad trio klappar…

  1. Sofia i Bokmilaskogen skriver:

    Onda krafter i Sollentuna av Moodysson var helt underbar! Andra svenska ungdomsromaner utgivna i år som jag älskade var Kaninhjärta av Christin Ljungqvist och Det borde finnas regler av Lina Arvidsson! 🙂 Hoppas att du får många fina bokklappar!

  2. Elina skriver:

    Ja, den verkar ju himla bra! Tack för författartips! Jag tänker att jag ska försöka mig på lite tips 2013! (: Jag hoppas också på bokiga klappar, eller i alla fall något som kan ovandlas till böcker – pengar eller så. (: (; Hoppas detsamma förresten! 😀

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s