Nära och kära-utmaningen gjord!

När jag här om dagen läste ut Jonas Gardells Kärleken rodde jag hem min egna utmaning 2012, även om detta var några dagar för sent och alltså i januari 2013… Boken var tänk att vara decembers boktips, varav jag reserverade den på biblioteket i början av december, men inte fick den förrän i januari slutligen.

Med detta har jag läst två boktips mammas månad, i augusti  i form av Kepler och Unni Lindell. I september fick jag avbryta läsningen av kompisens boktips med Corinne Hoffmann som författare, men har därefter läst hela boktipsen jag blivit rekommenderad. I oktober tog jag mig an Douglas Adams som var pojkvännens boktips för att i november hoppa in i lillasysterns månad för att läsa Marilyn Mansons självbiografi med medförfattaren Neil Strauss. Och i december, min mobrors frus månad skulle jag alltså läsa Jonas Gardell, vilket sköts upp av naturliga skäl till januari…

Men nu är utmaningen avslutad och alla boktips visade sig vara något för mig om man bortser från Hoffmanns bok som jag alltså inte klarade av att läsa ut. Mamma lockade tillbaka mig in i deckarläslust, pojkvännen lockade fram humorn, syrran lockade fram en mindre ovilja att läsa självbiografi och min morbrors frus tips gjorde mig beredd att ta mig an första boken i serien jag varit lite rädd att möta… Bara för att jag älskade tv-serien något otroligt med alla kvalitéer och rörande sanningar.

Jag ville med hjälp av utmaningen läsa minst fem böcker (som jag baserade på principen ett boktips i månaden). Detta blev också fem hela böcker, även om det inte blev ett helt boktips läst per månad. Jag anser mig med detta ha klarat min egen utmaning, med en liten förlägning i tid att erhålla, som smög sig in på nya året.

2 reaktioner på ”Nära och kära-utmaningen gjord!

    • Elina skriver:

      Åh, vad kul att höra! (: Jag tyckte det var en jättenyttig utmaning som ledde till mycket bra! Jag tänkte att detta kan vara en varannat-år-utmaning. Något sådant … (; (:

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s