Jag lever…

… men fokuserar mestadels just nu på jobb och sommarkurs (i vilken jag borde speeda upp Harry Potter-omläsningen). Men nu med vikariat som lärare till hösten och underskrivna papper på ny lägenhet (som innebär flytt till mindre stad och samboskap i radhuslägenhet) som senast till september, kan jag åter slappna av en hel del (efter lägenhetssök som sugit musten ur både mig och pojkvännen).

Detta innebär: flyttpackning bland annat och förhoppningsvis mer tid till bloggen och läsningen av bara farten och lyckan hoppas jag…

4 reaktioner på ”Jag lever…

  • Elina skriver:

   Ja, jag är en av dem… (: Rolig är den, men allra helst spännande om man vill få ett kritiskt litteraturvetenskapligt perspektiv på Harry Potter-serien, Elina!

   • Elinas bokliv skriver:

    hmm, njaaa… jag vet inte om jag vill vara kritisk till HP 😛 haha xD Jag gillar att böckerna var ”perfekta” när jag läste dem när jag var yngre.. är rädd för att förstöra. Blir ofta som jag tycker att man förstör filmer eller böcker genom att sönderanalysera istället för att bara njuta! 😉

    • Elina skriver:

     Haha, jag förstår ditt dilemma. Jag tycker att jag har kvar mina minnen med H. P. och tycker att kursen öppnat upp för fler infallsvinklar. Jag förstår hur man kan tycka och tänka om Harry Potter som serie, men tycker inte nödvändigtvis att det förstör min relation till serien… (; (:

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s