Bokvänspaket från Nelly #2

Nu har jag äääntligen fått tummen ur och testat att spela in en video i samband med öppningen av Nellys bokpaket (ja, Nelly från Nellons bokblogg). Jag vet att skärpan, kvalitén, eller vad man nu ska kalla det är ganska så crapy, men det är samtidigt det bästa jag kan uppbringa just nu med min egen bärbara dator och den webkamera som finns installerad i själva datorn. Jag hoppas att detta ändå ska kännas okej.

Det jag har spelat in är alltså mitt andra bokpaketsöppnande av bokvänspaket. Vårt valda tema för det här utskicket har varit contemporary och min kluriga ledtråd var: ”Inte nördig utan…”, även om jag säger ”men” och inte ”utan” i videon. Videon innehåller även lite ordsnubbel, men jag känner att jag med gott samvete kan bjuda på det eftersom det endast är mänskligt att inte vara fullkomligt perfekt. Vi får även se om jag blir lika rutinerad som Nelly i framtiden som har stor erfarenhet av det här med att spela in videos. Jag är ju en gröngöling på området minst sagt och har knappt ens vågat peta eller redigera i den video jag nu alltså har spelat in:

 

Som sagt: allt är verkligen inte perfekt (på långa vägar inte!), jag säger lite fel eller snubblar på ord ibland, men då kan det väl bara bli bättre – right? Om någon skulle misstänka att jag varit lite trött när jag spelat in videon kan jag även svara att det är precis vad jag har varit. Det blir i perioder lite mycket just nu med både heltidspass på sommarjobbet och sommarkurs (till råga på allt går jag direkt på heltidsvikariat på annan ort och kommer flytta runt september med detta).

Jag tackar Nelly än en gång. Kika gärna in på Nellys bokblogg och är ni nyfikna på vad jag skickade kan ni klicka här. Och Nelly: har du några tips till mig inför nästa videoinlägg, eller om andra har det för den delen, så lämna gärna en liten kommentar! Jag kan även meddela att det här är mitt 555:e inlägg på bloggen!

8 thoughts on “Bokvänspaket från Nelly #2

 1. Nelly skriver:

  Kul med video denna gång!! Ledtråden var svår jag vet… var bara det att det var det enda jag kunde tänka på. Ledtråden syftar ju så klart på den nya boken ”The summer I became a nerd”. Jag tyckte att det var lite roligt. Att först så kom ”The summer I became pretty” och sedan the summer I became a nerd och jag hade dessutom precis läst den då jag skulle komma på en ledtråd till din bok. Så väldigt svår ledtråd, var bara så självklart för mig då jag hade nörd-boken så färskt i minnet.

  • Elina skriver:

   Äsch – jag har hellre en ledtråd att klura lite på ändå, Nelly. (; (: Så det är ingen fara alls. Jag tänkte en hel del, men hade ju deeelvis rätt på ett sätt i och med att jag i alla fall trodde att det inte var någon av mina förslag med både författar och titel… ;P (; Nästa bok kan vi nog byta i september då jag byter adress och har flyttat! (: 😀

 2. Anna skriver:

  Kul att du gjorde en video! Älskar att se folk som öppnar bokvänsböcker i videor! Dessutom tycker jag inte alls att du ska oroa dig över att du snubblade på orden ibland och så. Jag har spelat in videor i över ett år och jag gör det fortfarande hur många gånger som helst i varje video! 😀

  • Elina skriver:

   Tack för dina ord, Anna. (: Jag kommer lyssna på dig, i och med att jag ju tycker att det här med att vara perfekt är ganska omänskligt. ^^ Hihi. Men ni är ju så duktiga som har gjort det här ett tag! (: 😀

 3. Elina skriver:

  Ååå den boken som är så bra! Fast har läst den på svenska, ändå jättebra! Tyvärr så hade jag inte ljudet igång, men jag är helt säker på att du pratade jättebra! 🙂

  • Elina skriver:

   Jag hoppas verkligen det! (: Och jag tycker ändå att videon får vara ett första bra försök till video. Allt kan bara bli bättre nu (som kvalitén på bild exempelvis)… (; (:

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s