Stora julpysselboken

stora_julpysselboken-maskell_hazel-23592861-897880207-frntl[1]Det här är en bok som passar pyssliga familjer, pyssliga elever, etcetera, och man kan väl tänka sig att det riktar sig mestadels till de yngre, även om jag som vuxen och som lärare kan tycka att sådant här faktiskt är mysigt också. Jag gillar dessutom att man faktiskt kan använda det i skolan, på matten, på svenskan och även på bilden, främst, med de yngre åldrarna. Det finns även ett recept med i boken och de flesta uppgifterna är så pass utformade att man faktiskt kan kopiera några av de bästa sidorna utan att funktionen med uppgiften störs om man skulle råka ha endast en svart-vit kopiator.

Det finns lite lätt matematik i pysselboken, ordflätor och ordpyssel, tillsammans med klurigheter, pysselbeskrivningar och söta avsnitt att färglägga, tycker jag att pysselboken är komplett på det sättet att det finns variation, något för alla, eller mycket för många och den är väldigt mysig.

Några av julgranspysslen som återfinns i boken, kommer jag själv att pilla med med stor sannolikhet och jag gillar att det följer med fina klistermärken. För även om man väljer att inte använda dem i pysslen, så är de tillräckligt fina att använda i andra syften. Kanske när man gör julkort eller skriver julkort (ni vet den där extra fina finishen).

Annonser

5 thoughts on “Stora julpysselboken

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s