Bokvänspaket från Nelly #4, plus två klappar!

Jag hade hoppats och hoppats hinna och/eller orka spela in en bokvideo när jag öppnade paketet från min kära bokvän Nelly (från Nellons bokblogg). Men det gick bara inte att uppbåda den tiden eller kraften… Så jag kör på kameradokumentation istället!

Eftersom vi den här gången hade valt att satsa på jultema i bokvänspaketet, bestämde jag mig för att öppna mitt paket från Nelly i samband med att katterna öppnade sina julklappar från släkten idag (de fick mat). Jag fick som tur var öppna ett paket som gjorde mig minst lika lycklig som katternas innehåll, i och med att jag ju visste att detta var ett bokpaket!

image

Den här gången skickade vi några få titlar med förslag på böcker att skicka till varann. Därav gör ledtråden: ”utmaningar”, tillsammans med litet antal valmöjligheter, att jag gissade att följande bok låg i just mitt paket:

image

Och jag hade…

image

… rätt!

Det kommer bli nästa bok till läsning nu under mellandagarna, kanske varvat med en och annan novell! Sedan får vi bara se hur mycket eller lite som läses nu…

Igårkväll öppnade jag även älsklingens julklappar till mig som visade sig gå i Doctor Who-anda! Gissa om jag blev glad över dessa två tardisar:

image

I muggformat (med avtagbart lock (som kommer handdiskas med kärlek)).

image

Och en t-shirt med ”You never forget your first doctor”-text (där min doktor är älskade nummer elva)…

Och vårt nytillskott i familjen tyckte visst om t-shirten minst lika mycket (även om kameran störde henne):

image

GOD JUL hälsar jag alla! Och i och med att det numer är juldagen antar jag att man kanske borde säga ”god fortsättning”, även om jag hellre önskar ”god mellandagsläsning”!

Jag kan även meddela att jag fick Vår julkokbok i julklapp, men eftersom den boken innehöll skönhetsfel, så får jag ett felfritt exemplar framöver istället!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s