Novellix: Hägring

yosu5cso2ewikes5di9f[1]Oline Stigs Hägring är en riktigt mysig novell utseendemässigt. Den läste jag till frukost för någon dag sedan då jag tycker den är så fin, vårig till somrig och jag tycket att Oline Stig verkade vara en riktigt spännande ny författare (för min egen del) att bekanta mig med. Den räckte precis hela frukoststunden.

Huvudperson är Bo Melinder. Novellen är ganska orginell och udda då den kretsar kring Facebook ur ett perspektiv och det faktum att man genom Facebook kan ha ”vänner” som i endast ”Facebook-vänner”… Nja, jag vet inte riktigt om jag tycker om den här så mycket. Den är helt okej och lite intressant, men jag skulle faktiskt inte vilja säga så mycket mer om den…

Ett plus är helt klart att den är lite mer orginell. Men jag fångas inte riktigt av den och jag vet inte om jag tycker att den är särskilt trovärdig. Det är i vilket fall som helst helt okej läsning och det här råkar nog ändå vara en av de absolut snyggaste Novellixerna som utkommit hittills (där Novellixerna nu för tiden nästan alltid är snygga faktiskt).

Med den här novellen tycker jag mig uppfylla punkt nummer 5 i kaosutmaningen 2.0: ”Läs en bok vars omslag är mestadels grön”.

3 reaktioner på ”Novellix: Hägring

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s