Ny läsplatta

Jag försökte återuppliva min Letto från Adlibris under förra veckan, men fick helt enkelt inse att den inte hade överlevt min lässvacka som separerat mig och läsplattan i mer än två års tid.

Jag resonerade då länge med mig själv: Hur vill jag göra? Behöver jag en läsplatta eller klarar jag mig utan? Jag kom ganska snart fram till att en läsplatta ändå varit ett gott komplement i mitt läsande liv förut, så jag bestämde mig, efter lite efterforskning, för att klicka hem en Letto Frontlight2 från Alibris. Jag valde färgen svart i och med att jag vet att det är en bra färg eftersom jag aldrig kommer kunna tröttna på den.

Igår på förmiddagen fick jag hem min nya Letto som fick fulladda i lugn och ro. På kvällen fick jag sedan försöka lära om mig själv angående hur det nu fungerar med bibliotekslån, Adobe Digital Reader och överföring mellan dator och platta. Jag höll ett tag på att kapitulera av frustration (och blev ärligt helt svettig av allt småkrångel). Men till slut kunde jag dock konstatera, med en pedagogisk sambo, att det var mitt Adobe ID som krånglade för mig och inget värre.

Min sambo informerade mig om att min förra Lettos död antagligen berodde på att jag inte fulladdat den innan jag lade ifrån mig den, för över två år sedan. Så min ambition är verkligen att ta bättre hand om min nya Letto!

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s