I C-uppsatstider…

… blir det inte så jättemycket mer än kurslitteraturläsning för min del. Jag lever, jag mår bra och jag läser. Men jag kanske bara inte hinner läsa just exakt det där jag veeerkligen skulle vilja läsa just nu. Jag har i alla fall kommit en bit med syrrans boktips som är månadens bok jag skaaa ro hem. Tre-på-tre-utmaningen ror jag inte hem känner jag redan, men jag kommer läsa ut den här och kanske en av mina tre tre-på-tre:or (April Lindners Jane). Syrrans boktips är för övrigt Marilyn Mansons självbiografi. Jag både fasas, fascineras och det ena med det tredje…

Sedan fick jag här om veckan Kirkmans The Walking Dead, vol. 1 (på svenska). Den känns toppenbra som kontrast till kurslitteraturen. Samma sak känner jag med den andra boken som kom med i den här beställningen för några veckor sedan – nämligen Far from You av Lisa Schroeder. Schroeders böcker på vers känns som en vacker och klangfylld kontrast till all facklitteratur.

4 reaktioner på ”I C-uppsatstider…

  • ielinashylla skriver:

   Ja, jag ska vara klar i januari. Jag vill inte att C-uppsatsen släpar när vi är två om den och dessutom kommer skriva D-uppsats till våren eventuellt. Jag har bara ett halvår snart till examen, så jag vill bara att allt blir klart nu! (; (:

 1. Sofia i Bokmilaskogen skriver:

  Ja, usch. Här blir det varken bloggande eller skönlitterär läsning för min del. 😦 Men hoppas att uppsatsen blir avklarad snart! Hoppas också att det går bra för er också! 😀

  • ielinashylla skriver:

   Detsamma, Sofia! Herre gud vilket hästarbete det är det här med C-uppsatsande. Känns emellanåt som om energin inte kommer räcka till… Jag skriver ju eventuellt D-uppsats i vår … Men jag försöker att inte tänka på det för mycket. ;P (:

   Heja oss! 😀

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s